Cautare

2348 de rezultate pentru "numere de telefon fixe a jud maramures" (3.42 secunde)
Administratia Nationala de Meteorologie a emis luni prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani. Iata cum va fi vremea in intervalul 26 Septembrie - 9 Octombrie 2016, in fiecare regiune a tarii:
Prognoza meteo 12 - 25 Martie 2018, conform ANM Vremea in urmatoarele doua saptamani va fi una oscilanta, anunta ANM, care a publicat prognoza meteo pentru intervalul 12 - 25 Martie 2018. Perioada prognozata incepe cu un avertisemnt de la meteorologi.
Prognoza Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), valabila in intervalul 19 noiembrie - 2 decembrie 2018 arata ca vremea in urmatoarele doua saptamani va fi oscilanta.
Vremea se va incalzi in toata tara in zilele urmatoare, apoi va deveni rece, iar probabilitatea de aparitie a precipitatiilor creste dupa data de 9 decembrie 2018, arata prognoza Administratiei Nationale de Meteorologie, valabila in intervalul 3 - 16 decembrie 2018, publicata luni.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu a inaugurat vineri o expozitie de bunuri de larg consum la care participa aproximativ 50 de expozanti din Maramures, Satu Mare, Cluj, Arad si Bucuresti. Tariceanu a fost intampinat cu paine, sare si slanina de catre organizatori, respectiv Camera de Comert si Industrie Maramures.
Guvernul a decis, miercuri, schimbarea din functie a prefectilor din judetele Alba, Arad, Bihor, Bistrita-Nasaud, Cluj si Galati si a unor subprefecti din judetele Maramures si Neamt, potrivit unui comunicat remis de Guvern.
Dan Mihalache anunta discret, pe blog, demisia din toate functiile din PSD si din calitatea de membru de partid: "Am decis astazi sa renunt la calitatea de presedinte/sef al Departamentului de Sinteza si Comunicare Publica al Partidului Social Democrat.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat ca anunturile privind ruperea protocolului dintre PSD si PD-L in teritoriu reprezinta un "joc politic" al democrat-liberalilor si un "joc al disperarii" din partea PD-L. "Este un joc politic ce se intampla acum, se sugereaza o ruptura din teritoriu spre centru a coalitiei.
Locuitorii municipiului Baia Mare isi voteaza, duminica, noul primar al orasului, dupa ce timp de aproape un an administratia locala a fost condusa de fostul viceprimar Istvan Ludescher. Aproximativ 124.000 de baimareni cu drept de vot sunt asteptati la urne pentru a-si desemna viitorul primar.
Alegerea unui nou primar pentru municipiul Baia Mare survine dupa ce anul trecut fostul primar, liberalul Cristian Anghel, a fost condamnat de Curtea de Apel Cluj la doi ani si sase luni de inchisoare pentru neglijenta in serviciu, iar ulterior a fost eliberat pentru buna purtare pe timpul efectuarii condamnarii.
Sorin Rosca Stanescu) Alegerile de parlamentari din Neamt si Maramures au iesit prost. ... Presedintele Victor Ponta a anuntat ca una dintre cauze este tadarea unor primari PSD si ca acestia urmeaza sa fie exclusi din partid.
"Alegerile de la Neamt au fost influentate de mita electorala" Rezultatele alegerilor partiale de la Neamt au fost influentate de mita electorala impartita cu nemiluita intr-o zona foarte saraca a tarii, sustine analistul politic Bogdan Teodorescu, pentru Inpolitics. "Alegerile din Neamt s-au desfasurat intr-o zona controlata total de PDL.
In primele momente, suntem adeseori coplesiti de amanunte si de emotii, dar daca vrem sa obtinem rezultate trebuie sa ajungem rapid la concluzii care sa poata genera solutii de viitor.
Toti membrii PDL lucizi se pregatesc pentru opozitie "Dupa alegerile partiale din Neamt si Maramures, puterea a declansat o disperata ofensiva mediatica. ... transformarea unui esec electoral intr-o victorie de imagine", scrie senatorul Dan Voiculescu pe blogul personal.
Unde candideaza liderii USL Cu toate ca oficial inca nu s-au finalizat listele cu candidatii la alegerile parlamentare din decembrie, la USL s-au stabilit deja care sunt colegiile uninominale in care vor candida cele mai importante personaje politice din PSD, PNL, PC, UNPR si PNTCD - aripa condusa de Victor Ciorbea.
Autoritatea Nationala pentru Turism (ANT) a luat a puricat restaurantele, hotelurile si agentiile de turism, iar amenzile date s-au ridicat la cateva sute de milioane de lei, potrivit unui comunicat al Ministerului Transporturilor, Constructiilor si Turismului (MTCT).
Comisarii Garzii Financiare Bihor au depistat ca, in ultima perioada, majoritatea bauturilor alcoolice netimbrate sau cu timbre false provin din judetele Maramures si Satu Mare.
Circa 600 de fermieri vor invata, in perioada mai-octombrie, metode de protejare a mediului si mentinere a peisajului rural in agricultura. Potrivit unui comunicat al Ministerului Agriculturii, cursurile sunt gratuite, au o durata de cinci zile si sunt finantate din fonduri UE si de la bugetul ministerului.
Compania de asigurari Astra-Uniqa a inregistrat pana in prezent, in urma inundatiilor, 55 de cazuri de locuinte partial sau total distruse in judetele Suceava, Neamt si Maramures, cu o valoare asigurata care insumeaza peste 1 milion euro, a anuntat luni compania."Pana in acest moment, am inregistrat 55 de cazuri de locuinte partial sau total distruse in judetele:
Facand abstractie de Bucuresti, numai in patru judete din tara se inregistreaza un salariu mediu mai mare decat cel la nivel national. Intre primul si ultimul loc in topul salariilor pe judete diferenta este de aproape 100%.
google-analytics.com